IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, ianuarie 11, 2010

MESAJ DE LA ZAMOLXE







"Eu sunt Zamolxe si in acest moment sunt cu voi si pentru voi , un ghid. Ma refer la Lumina care soseste pe Pamant si pe care eu doresc sa o incorporati CONSTIENT si, din acest punct de vedere eu voi fi un ghid, pentru ca aceasta Lumina este foarte importanta pentru acest tinut pe care voi il numiti
Romania.
Voi, din aceasta tara, aveti un rol important, preponderent pentru evolutia acestei tari ,din punct de vedere spiritual.
Aceasta tara are granite mai mari decat azi si de aceea eu voi vorbi despre acest loc , ca despre un tinut cu suprafata mult mai mare.
Voi, romanii,ati extins acest tinut pe toata planeta, ducand energia acestor locuri si va intoarceti cu alte energii, schimband modalitatea acestor energii. Voi sunteti un curent continuu care circula catre toate zarile si reveniti mereu la matca.
Peste tot in acest tinut sunt locuri cu importanta lor. Cel mai mult conteaza insa Spatiul Sacru din inimile voastre. Acest Spatiu Sacru, il umpleti cu energiile care sosesc acum. Eu voi fi acest ghid, pentru aceasta Lumina care soseste si va voi indruma ca in inima, sa primiti aceste Lumini multiple.
Aceasta Lumina, are mai multe roluri in corpul vostru pentru ca este Lumina ce declanseaza codurile din voi( dupa cum stiti aveti in interiorul vostru ADN-ul cu multimi de coduri iar prin absobtia Luminii , ati primit alte coduri. Aceste coduri primite asteapta aceasta Lumina ce soseste acum , pentru a le declansa)
Codurile si Lumina cand se intalnesc, vor deschide in voi spatii nebanuite, latente in fiinta voastra, care vor face din voi, acei REPREZENTANTI, sau OSTENI AI LUMINII, cu rolul vostru insemnat in acest tinut.
In momentul in care voi SUNTETI UMPLUTI CU ACEASTA LUMINA, se fac conexiunile la retelele voastre interioare si va conectati la retelele acestor locuri, la retelele din munti, ape, la toate retelele acestui relief in interiorul caruia traiti.
Nimic nu a fost la intamplare in aceste locuri; nici apele care curg, nici directia lor, nici orientarea muntilor : totul are un sens, un scop, un inteles si la aceste retele voi va conectati acum.
Prin aceste retele, voi reveniti, de fapt, la o retea strabuna prin care voi aveati conexiuni cu Natura, cu animalele, cu toate entitatile elementale.
Aceste retele activandu-se, voi, reveniti la acei oameni care stiati si puteati sa comunicati cu acele fiinte, prin aceste retele.
DECI, RETEAUA VOASTRA DE COMUNICARE SE REDESCHIDE SI ACEASTA O VETI SIMTI IN SPATIUL SACRU AL INIMII VOASTRE!!!
Din ACEST moment- in care deja imi acordati atentie- voi sunteti deschisi la aceasta Lumina si CONEXIUNILE INCEP SA SE PRODUCA.
Doresc sa va precizez ca ceea ce este in interiorul vostru nu are de a face cu numarul de cursuri absolvite, cu numarul de carti citite, sau cu alte informatii din exteriorul vostru. Ceea ce este in interiorul vostru, VOI O SA VA AMINTITI prin ACTIUNEA LUMINII ( sa nu asteptati cine stie ce informatii matematice, prin bunul simt, prin intuitia voastra, voi veti proceda ca atare.)
Cand totul e conectat la o retea de Iubire, cand in inima voastra este IUBIREA care se afiseaza, atunci tot ce faceti, faceti in spiritul acestei iubiri. Voi, practic, conectati Luminile, voi raspundeti Luminii voastre interioare : VETI STI - PE MOMENT- unde sa fiti, ce sa spuneti si ce anume sa faceti.
In acest spatiu , in care voi existati, sunteti aidoma unor CITADELE, care se comporta ca oamenii: lumina voastra se va raspandi exact in locul unde sunteti si pentru ca acest tinut se dezvolta din punct de vedere spiritual , voi sunteti si PROFESORI si PREOTI si INDRUMATORI , pentru ceilalti.
Eu, azi, am conturat acest aspect ca voi sa stiti ca IN ACEST AN INCEPETI SA PRIMITI ACEASTA LUMINA:
LASATI ACEASTA LUMINA SA VA UMPLE, SA CURGA IN VOI, VOI DOAR CONSTIENTIZAND CA O PRIMITI SI CA VA CONECTATI CU RETELELE ACESTOR LOCURI !!!
Totul pentru voi este foarte simplu, conteaza doar deschiderea pe care o faceti ca sa primiti aceasta Lumina( aceasta deschidere inseamna: ca aveti incredere in voi si ca sunteti capabili sa primiti Lumina si sa stati in Iubire) Este un moment care conduce spre alte momente pentru voi , pentru acest tinut si implicit pentru planeta Pamant.
Iata de ce accentuez acum rolul oamenilor nascuti in acest tinut: Voi, in interiorul vostru, in ADN, contineti un spatiu, pe care eu il numesc " GRAUNCIOARE DE AUR". Acest aur fin- la care voi urmeaza sa ajungeti- este un AUR COSMIC, deosebit de pur, necunoscut pe Planeta. Aceste grauncioare de aur fin, la momentul potrivit, va vor face sa fiti capabili sa rezonati cu anumite zone din acest tinut.
Pana atunci, permiteti Luminii, aveti rabdare cu voi insiva si ramaneti in STAREA DE IUBIRE, cat puteti voi de mult.
Aceasta stare de Iubire VA VA ACTIVA ADN-UL, VA FAVORIZA DESCHIDEREA CELULELOR SI VA FAVORIZA ACTIVAREA ACESTOR GRANULE DE AUR.
Nu este necesar sa grabiti ceva: permiteti o evolutie normala.
Doresc sa constientizati cat puteti de mult rolul ce-l aveti: SA FITI LA MOMENTUL RESPECTIV IN MOMENTUL PREZENT SI SA FITI IN STAREA DE IUBIRE SI DE CONSTIENTIZARE A CEEA CE VOI SUNTETI!!!
In simplitattea vietii, a frumusetii vietii, aceasta constientizare a rolului vostru in viata oamenilor si a Planetei , este cel mai maret fapt ,cel mai important. Pastrati aceasta constientizare. FARA EGO SI AROGANTA, in frumusetea Adevarului vostru si in Maretia voastra.:
Este samburele cel mai frumos si samburele de unde va inflori aspectul de DIVIN, de Spiritual, de VIATA pe acest tinut. Prin aceasta constientizare, voi, oferiti vietii Adevarul complex si Frumusete in simplitatea vietii.
LASATI ACESTE ENERGII PE CARE EU LE-AM ADUS PRIN CUVINTE, SA CURGA, SA PICURE IN VOI, CA VOI SA INTELEGETI ACESTE ADEVARURI: SUNT ADEVARURI UNIVERSALE, ADEVARURI DIVINE, IN CARE VOI VETI SIMTI VIATA CARE PULSEAZA CU TOT CE ESTE MAI SUBLIM IN EA.

Va multumesc si va imbratisez cu multa dragoste pe toti!!!"

Zamolxe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu